PRODUS MEDALIAT

De ce este un produs special și unic?

• Din 1888 este preparat în baza unei reţete originale a lui

   Herz Ármin, sub supravegherea continuă  a unui maestru

   în arta preparării salamului       

• materia primă folosită pentru prepararea acestui produs

   provine de la porcine crescute prin respectarea unor

   standarde de înaltă calitate,  folosindu-se cele mai

   gustoase bucăţi de carne

• prelucrarea cărnii se face printr-un procedeu special,

   iar amestecul de condimente adăugat este unic şi

   fără aditivi

• în cadrul fiecărui ciclu de producție al salamului clasic

   premium Herz se respectă  perioada tradițională de

   maturare de 90 de zile  

Herz Classic salam Premium Produs Medaliat

• Salamul este afumat timp timp de două săptamȃni,

   cu lemn de fag uscat pe parcursul a doi ani, ceea ce

   asigură conservarea produsului conferindu-i în acelaşi

   timp şi o aromă deosebită

• în cadrul procesului de maturare tradițională, nu sunt

   folosiți aditivi care ar putea accelera acest proces

• Microclimatul în care are loc procesul de maturare

   dezvoltă o floră de mucegai unică şi originală, mucegaiul

   nobil care se formează pe suprafața salamului la sfârşitul

   maturării, determină aroma si aspectul inconfundabil al

   salamului clasic premium  Herz     

• Piperul alb şi ienibaharul predomină gustul unic şi aroma

   specifică, fiind completat de fumul plăcut al lemnului de fag

   precum şi de mucegaiul nobil moale incomparabil cu

   orice alt gust