SANDWICH

Rețetă film

Iată un burger deosebit cu Herz Salam classic premium.

Ingredient 1 sandwich
  • 35 g Herz Salam Classic Premium
  • 1 bucată de castravete (5-8 cm)
  • Maioneză
  • 30 g branză Cedar
  • După gust salată
  • Ulei de susan
  • Sos de brânză (gata preparat sau de casă)
  • Un corn cu semniţe
Completare:

Cum să il prepari?

Feliază ȋn fâṣii salamul Herz Classic Premium, ȋntâi pe lung, apoi pe lat, aṣa va fi mai intensă experienţa gustului dat de salam.

Feliază ṣi castraveţii, apoi amestecă-i cu uleiul de susan ṣi cu fâṣiile de salam! Răzuieṣte fin brânza Cedar, ȋncălzeṣte puţin sosul de branză.

Cornul cu susan tăiat ȋn jumătate unge-l cu maioneză umple-l cu salata, apoi pune-l peste salam cu castravetele, ṣi apoi pune jumătatea ramasă de corn!

Completare:

Cum să il prepari?

Feliază ȋn fâṣii salamul Herz Classic Premium, ȋntâi pe lung, apoi pe lat, aṣa va fi mai intensă experienţa gustului dat de salam.

Feliază ṣi castraveţii, apoi amestecă-i cu uleiul de susan ṣi cu fâṣiile de salam! Răzuieṣte fin brânza Cedar, ȋncălzeṣte puţin sosul de branză.

Cornul cu susan tăiat ȋn jumătate unge-l cu maioneză umple-l cu salata, apoi pune-l peste salam cu castravetele, ṣi apoi pune jumătatea ramasă de corn!

Rețetă film

Este un sandviş uṣor de preparat, pentru fiecare zi!

Ingredient 1 sandwich
  • Corn cu seminţe

  • Câteva măsline negre (fără sâmburi)

  • Unt, cremă de brânză

  • 35 g Herz Cârnaţi Classic
  • 3 felii brânză Cedar
Completare:

Se scot din frigider Cârnaţii Herz si brânza Cedar, se păstrează până când ajung la temperatura camerei. Se taie cornul ȋn formă de spirală. Cu mâna stângă se ţine cornul stabil (pentru stângaci invers) iar cu cuţitul din mâna dreaptă ȋncepand de sus, se taie orizontal ṣi se rulează spre interior.

Cu miṣcari de ferestrău se taie ṣi se roteṣte. Aṣa se ȋnaintează ȋn spirală pâna jos. Rezultatul este un corn tăiat ȋn spirală de jur ȋmprejur. Apoi se taie brânza felii ṣi se rupe după cum se consideră. Se unge cornul cu unt ṣi se ȋncarcă în formă de spirală cu cârnaţi ṣi brânză. Cel mai bine e să se acopere , dar să iasă din corn. Punem ulterior măslinele negre ṣi turnul Babel este gata pentru servire!

Completare:

Se scot din frigider Cârnaţii Herz si brânza Cedar, se păstrează până când ajung la temperatura camerei. Se taie cornul ȋn formă de spirală. Cu mâna stângă se ţine cornul stabil (pentru stângaci invers) iar cu cuţitul din mâna dreaptă ȋncepand de sus, se taie orizontal ṣi se rulează spre interior.

Cu miṣcari de ferestrău se taie ṣi se roteṣte. Aṣa se ȋnaintează ȋn spirală pâna jos. Rezultatul este un corn tăiat ȋn spirală de jur ȋmprejur. Apoi se taie brânza felii ṣi se rupe după cum se consideră. Se unge cornul cu unt ṣi se ȋncarcă în formă de spirală cu cârnaţi ṣi brânză. Cel mai bine e să se acopere , dar să iasă din corn. Punem ulterior măslinele negre ṣi turnul Babel este gata pentru servire!