Conditii de utilizare

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Sole Mizo România sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau website-uri. Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite, colectiv, "Marci") ce apar pe acest website aparțin Sole Mizo România. Este interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute in acest document. Sole Mizo România își va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.

 

Garantii si termeni

Acest website va este oferit "asa cum este" si "asa cum este pus la dispozitie". Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificare prealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia. Termenii " Sole Mizo România", "noi", "a/al/ai/ale noastra/nostru/nostri/noastre" si brandurile/marcile care apar pe acest site se refera la Sole Mizo România si la oricare dintre companiile afiliate acestuia, dupa cum o cere contextul. "Voi/Dumneavoastra" se refera la orice persoana care acceseaza si/sau foloseste acest website.

 

Acuratetea si actualitatea informatiei

Desi depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

 

Politica de protecție a datelor personale

Fiecare persoană care accează acest site își dă acordul pentru prelucrare adatelor cu caractere personal cu respectarea legislației în vigoare.

 

Transmitere

Orice comunicare sau material fara caracter personal transmise acestui website prin posta electronica sau in alt mod, incluzand aici orice informatii, intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii similare vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si nebrevetate. Tot ceea ce transmiteti sau expediați devine proprietatea Sole Mizo  România si poate fi folosit in orice scop, incluzand, dar fara a se limita la reproducere, dezvaluire, transmitere, publicare, difuzare sau expediere prin posta. In plus, Sole Mizo  România este liber sa utilizeze in orice scop (incluzand, dar fara a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea si marketingul produselor) orice idee, lucrare de arta, inventie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implica vreo compensatie pentru tertii care au transmis informatia. Prin transmiterea acestor informatii garantati totodata ca sunteti proprietarul materialului/continutului transmis, ca acest material/continut nu este calomnios si ca folosirea sa de către Sole Mizo România nu încalcă drepturile nici unei terte parti si nici o alta lege in vigoare. Sole Mizo România nu are nici o obligatie de a folosi informatia primita.

 

Responsabilitate legala

Sole Mizo România si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra.

Acest site web poate contine erori de redactare si alte categorii de erori si dvs. sunteti de acord ca nu suntem raspunzatori de aceste erori. Sole Mizo România nu garanteaza si nu sustine ca acest site este lipsit de erori, ca accesul va fi neintrerupt sau ca site-ul ori serverul pe care este instalat este disponibil, fara virusi sau fara alte componente care pot produce daune.

Sole Mizo România mentioneaza in mod expres ca nu are obligatia de a aduce la zi, revizui materialele de pe site,  cu toate ca Sole Mizo România poate modifica  materialele de pe website in orice moment fara notificare. utilizarea site-ului web se face pe propria raspundere si va asumati raspunderea pentru orice costuri asociate utilizarii site-ului, daca nu este generat de Sole Mizo România.

Sole Mizo România si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Mai mult, Sole Mizo România nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Sole Mizo România sau fata de reprezentanții sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

 

Activitati interzise

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care Sole Mizo România, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la:

 

 • Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei;
 • Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia Sole Mizo România, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a Sole Mizo România;
 • Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor Sole Mizo România au proprietatilor altor persoane;
 • Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Sole Mizo România sau ale tertilor. 

 

Jurisdictie

Produsele Sole Mizo România, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Sole Mizo România nu garanteaza că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Vă rugăm să contactați distribuitorul nostru local pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea produselor în țara dumneavoastră. Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentări vizuale și, ca atare, acestea nu constituie adevărata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc. Dumneavoastră si Sole Mizo România sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Timișoara, Romania.

 

Politica de confidentialitate

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website sunt confidențiale.

 

Legaturi catre alte Site-uri si conținut

Site-ul web poate contine legaturi catre alte site-uri web administrate de alte companii. Sole Mizo România nu monitorizeaza, nu promoveaza si nici nu are control asupra acestor site-uri.

Sole Mizo România nu este raspunzator pentru continutul sau politicile tertilor carora le apartin acestor site-uri si intelegeti cat accesarea acestor site-uri se face pe propria raspundere.

Sunteti de acord ca Sole Mizo România nu va fi raspunzator fata de dvs. sau fata de oricine altcineva pentru niciun fel de pierdere sau dauna, indiferent daca este bazata pe un contract sau nu, neglijenta, greseala cu intentie sau raspundere fara culpa pentru orice costuri, pierderi or prejudicii (directe, indirecte, compensatorii, special, pierderea profitului, daune compensatorii, moratorii sau penalitati) izvorand sau in legatura cu accesul dvs. sau utilizarea de catre dvs. a site-ului tertei parti. In mod special, in conformitate cu cele prevazute mai sus, Sole Mizo România nu este responsabil pentru:

 

 • Disfunctii, lipsa de accesibilitate,  de disponibilitate sau de continuitate;
 • Intretinere, continut, informatii, date, arhive, produse sau orice alta forma de intretinere;
 • Transmiterea sau prestarea de servicii, continut, informatii, date, file, produse si orice alt material;
 • Calitatea, legalitatea, credibilitatea si utilitatea serviciilor, continutului, informatiei, date, file, produse si orice alt material;
 • Virusuri sau orice element care dauneaza derivand din aceste terte site-uri, care pot altera sistemul computerului (partea hardware sau partea software) sau orice documente in format electronic stocate in ele.
 • Sole Mizo România nu ofera si nu vinde direct sau prin intermediul unor terte parti, produsele si serviciile disponibile in site-urile apartinand unor terte parti.
 • Sole Mizo România avertizeaza ca nu controleaza, monitorizeaza si nu sustine produsele, serviciile, continutul, informatiile, datele, filele, produse si orice alt material din site-urile tertelor parti. De aceea, Sole Mizo România recomanda utilizatorului sa fie prudent in utilizarea serviciilor, informatiilor, datelor, filelor, produselor si oricarui fel de material ale unor terte parti.

 

 In plus, Utilizatorul si in general, celor care intentioneaza sa creeze link-uri catre propriile lor site-uri (denumite site-uri straine), vor respecta urmatoarele conditii:

 

 • Este interzisa crearea unui browser sau mediu inconjurator in cadrul acestui site;
 • Este interzis sa includeti informatii false, nereale sau incorecte despre acest site sau continutul sau si, in particular, este interzis sa declarati sau lasati sa se subinteleaga ca Sole Mizo România a autorizat linkul, a  supervizat sau a permis continutul sau serviciie oferite sau disponibile catre altii pe site-ul web la care face trimitere legatura.
 • Cu exceptia  simbolurilor care sunt parte a linkului, site-ul web catre care se face trimitere nu poate contine marci inregistrate, etichete, nume, logouri, sloganuri sau alte
 • Este interzis ca site-ul catre care se face legatura sa contina informatii ilegale, contrare morale, sau infomatii care incalca drepturile unei terte parti.
 • Utilizarea unor nume de branduri, nume de comert, semen, sloganuri, nume sau alte semne distinctive apartinand Sole Mizo România in cuvintele cheie ale tertelor parti, fara consimtamantul expres al Sole Mizo România
 • .Stabilirea unui link la acest site web de catre o terta parte nu implica in nici un caz existenta unor relatii intre Sole Mizo România si proprietarul acestui site web al unei terte parti ori acceptarea sau aprobarea de catre Sole Mizo România a continutului sau serviciilor, in alte conditii decat cele expuse de Sole Mizo România.

 

Cookies

Acest site foloseste Cookies, care sunt reprezentate de portiuni scurte de text stocate in computerul dvs. si care sunt utile pentru administrarea si intretinerea site-ului.Cateva date personale pot fi colectate de aceste cookies.